Verzending
Wij verzenden GRATIS vanaf 20 euro. Alle bestellingen die voor 15:00 uur worden geplaatst, proberen wij nog te verzenden dezelfde dag met PostNL. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan mailen of bellen we je daarover. Alle artikelen worden gecontroleerd voor ze verzonden worden. Hierdoor hebben wij vrijwel geen mankementen. Mocht dit toch het geval zijn, dient u dit binnen 3 dagen direct te melden per e-mail. Voor bestellingen naar overige landen als België en Duitsland kun je vragen naar de voorwaarden en exacte verzendtarieven.

Retourneren
Je mag artikelen zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen naar onderstaand adres, samen met een ingevuld 
retourformulier. Het retour formulier zit bij je bestelling.

Stuur je de volledige bestelling retour, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten retour. Wil je een deel van je bestelling houden, dan betalen wij de geretourneerde artikelen terug. De terugbetaling proberen wij binnen een week na ontvangst van de geretourneerde artikelen te voldoen.

De retourzending is voor eigen rekening en op eigen risico. Wordt de retourzending vooraf bij ons gemeld, maar niet door ons ontvangen of komt het artikel beschadigd bij ons aan, dan kunnen wij het bedrag niet terugstorten.

Elk artikel moet in originele, dus ongebruikte en onbeschadigde staat aan ’t Juweeltje geretourneerd worden, bij voorkeur in dezelfde verpakking of voldoende beschermd tegen beschadiging in een gewone envelop. Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking, met onbeschadigd sluitzegel.

Artikelen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Let op:
Alléén orders boven de 20 euro worden gratis door ons verzonden. Komt het orderbedrag na verrekening van de geretourneerde artikelen ónder de 20 euro, dan brengen wij alsnog verzendkosten voor de heenzending in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag dat wij terugstorten.

Download hier het retourformulier.